Do the kaivinkone

Viime viikolla tontti muutti muotoaan. Kalliolla tiesimme olevamme, mutta kuinka syvän pintamaan alla kallio olisi, sitähän ei voi tietää ennenkuin kaivaa. Tonttia varatessamme teetimme pohjatutkimukset, niissähän tehdään kairauksia muutamaan paikkaan tontilla. Selvisikin, että kaikki kairaukset osuivat isoon kiveen. Pintamaata oli siis vähän enemmän kuin osasimme odottaa räjäytyksiltä ei kuitenkaan säästytty.

Lajittelua isossa mittakaavassa.

Talon pohjan paikka kallio paljaana. Kiveä on räjäytettäväksikin, räjäytykset ovat vuorossa tällä viikolla. Räjäytysten jälkeen porataan maalämpökaivo ja tehdään sitten täytöt talon pohjia varten. 

Viimeisen kuvan mukaisessa paikassa ollessaan tulee seisoneeksi meidän etupihallamme, aika lähellä ulko-ovea. Kaupungin miehet ovat merkinneet talon paikan metsäkepeillä, on aika jännää kun voi ”kulkea” talossa vaikka melko alkutekijöissäänhän tuo on… 

Yksi vastaus artikkeliin ”Do the kaivinkone

Kommentointi on suljettu.