Pohjat

Kuviin on tullut joitakin muutoksia, mm. kalustesuunnitelmiin ja ikkunan kokoihin. Mutta näin yleistasolla, saanko esitellä, tässä ovat Betonian pohjat. Jostain syystä kuvat jäivät nyt hieman sumeaksi… Mutta koitetaan saada selvää. Talon on siis suunnitellut arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin. ArkTimlinin www-sivut löytyvät täältä. Haluan ystävällisesti muistuttaa, että oikeudet näihin kuviin kuuluvat niiden tilaajalle ja arkkitehdille.

Yläkerta 

Yläkerrassa tulee olemaan arkieteinen, eteinen, vanhempien makuuhuone sekä yksi makuuhuone. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yläkerrassa. Lisäksi kaksi wc:tä: vanhempien makuuhuoneessa oma kylpyhuoneensa sekä erikseen toinen wc. Olohuoneen ja ruokailutilan jatkeena on talvipuutarha-nimen saanut tila, joka auennee paremmin nimikkeellä lasitettu parveke.

 

 

 

 

 

Alakerta

Suora porras tuo alakerran takkahuoneeseen. Lisäksi alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, työhuone, askarteluhuone, wc, kodinhoitohuone ja pyykkitila, sekä tekninen tila sijoittuu alakertaan. Sitten on vielä sauna ja kylpyhuone sekä pieni pukeutumistila.  Uloskäyntejä alakerrassa on kolme, talon 
molemmilla sivuilla sekä tietenkin takkahuoneesta terassille.

 

2 vastausta artikkeliin ”Pohjat

  1. Neliöitä on 191 ja 292 välillä vähän sen mukaan minkä nimistä alaa haluaa tarkastella… Tästä tein äsken ihan oman postauksensa. Toimivuus testataan käytännössä aikanaan, mutta kyllä tätä pohjaa on paljon pyöritelty! Ei ainakaan häthätää suunnitelluksi voi nimittäin sanoa. Luonnosvaihe kesti melkein vuoden. Luin blogiasi Christa, ja teidän suunnitteluvaihe muistuttaa kovasti omaamme, olen vain aloittanut tämän blogin vasta myöhemmin. Mutta uskoisin kyllä, että niin teillä kuin meilläkin on juuri se omalle porukalle sopivin pohja löytynyt! =)

  2. Näyttää ihan toimivalta. Paljonko teille tulee neliöitä? Meillekin tulee arkieteinen, jonka aluksi meinattiin jättää laittamatta, mutta uskon että tullaan vielä rakastumaan sen kätevyyteen.

Kommentointi on suljettu.