Blogi laahaa todellisuuden perässä…

… syystä että elämä on muka jotenkin kiireistä, täh? Lisäksi tietokoneemme, jolle tallennamme ne hyvällä kameralla otetut kuvat (joista haluaisin mieluusti tämän blogin koostaa), on koko kesän elellyt vähän omaa elämäänsä. Se käynnistyy jos haluaa. Usein ei halua.

Oppitunti nro n. Ihan kaikki pitäisi aina tallentaa ainakin kahden koneen kovalevylle. Sähköpostiohjelmassa odottavat aukaisemistaan monen monet tarjoukset, joista pitäisi kiireen vilkkaa tehdä selvää ja pistää tilaukseen tavaraa raksalle. 

Kuvapäivityksiä on luvassa yläkerran elementtien pystytyksestä, kattoelementtien asennuksesta. Onhan tässä alustäytöt lapioitu (se tuntui loputtomalta saralta ja yksi selkäkramppikin allekirjoittaneelle siitä tullut on), alakerran lattialämmitysputket on asennettu ja betonivalu tehty. Sekä lukematon määrä lvi- ja sähköalan piuhaa, putkea ja sensellaista on asennettu. Ynnä kaikki ne asiat joita en tässä osaa enkä muista mainita. Timpurimme Tuomo ja Rolle ovat rakentaneet myös ulkovaraston. Mies on huhkinut raksalla ympäripyöreitä päiviä ja ylikin. Lisäksi meillä on lvi- ja sähkö- ja yleismiehemme, palkattu sukulaismies, jonka työpanosta ei voi tarpeeksi ylistää. Eli johan tällä porukalla on syntynytkin tulosta!  

Talossa tuntuu yhtä aikaa omalta ja vieraalta. Se on upea. Meidänkö?   

Tämä raksailuviikko on sujunut ihanassa kesäsäässä. Toivotaan oikeaa intiaanikesää! Ja pitkää leutoa syksyä!