Kuulumisia

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Nyt Betonian raksalle pääsee kurkistamaan myös Bloglovinin kautta. Tervetuloa! Tähän asti blogilla on ollut melkein 7000 näyttökertaa. Mukavaa saada jakaa tämä raksaproggis kanssanne! Me raksabloggaajat taidamme olla vähän hiljaista väkeä, huonoja kommentoimaan toistemme blogeja verrattuna nyt vaikka moniin muihin blogiaihepiireihin joissa on piiitkiä listoja seuraajia ja kommentteja. No ehkäpä se hieman johtuu siitä että ajasta on pulaa, vuorokaudessa kun on vain 24 tuntia niin toisten raksailijoiden blogeja kommentoidaan vain silloin kun tosissaan on tarvetta ja halua. Monet hyvinkin suositut rakentamisblogit eivät sinänsä näytä sitä ulospäin, seuraajien listat ovat aika lyhyitä ja kommenttikentät tyhjiä.

Raksablogit ovat kullanarvoista vertaistukea ja siitä syystä tämän omammekin perustimme. Sekä siksi että jäähän siitä raksa-ajasta itsellekin sitten muisto blogin muodossa!  Mutta tässä välissä on hyvä kiittää kaikkia lukulistani blogeja, joiden parissa on tuntikaupalla tullut aikaa vietettyä. Parhaat puolueettomat vinkit saa toisilta rakentajilta, kun pitää mielessä sen, että olemme kuitenkin kaikki erilaisia. Yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Joka tapauksessa sitä ajatustyötäkin omien päätöksien tueksi tarvitaan, ja blogimaailmassa sitä tulee tehtyä samalla viihtyen toinen toistaan mielenkiintoisempien projektien parissa.

Meistä olisi mukavaa jos jättäisit itsestäsi jonkin jäljen käydessäsi, muuallekin kuin kävijälaskuriin. Toiveissa on saada aikaiseksi myös ihan oma sähköpostiosoitekin blogille. Sähköpostiosoitteen luominenhan on tosi vaikeaa tunnetusti… Ehkäpä syksyn pimeinä iltoina saamme aikaan 😉

Tulollaan on kuvapostaus maakellarin asennuksesta, semmoinen laitettiin nimittäin paikalleen viime viikolla! Ja yläkerran kipsilattian valu on myös tulossa dokumentoitavaksi. Puhumattakaan nyt SPU-elementtikaton asennuskuvista, jotka ovat jo muinaista historiaa. Tuntuu, että työt edistyvät nyt niin vauhdilla ettei blogi meinaa millään pysyä perässä.

Tänään poden syysflunssaa, aamupäivä on mennyt niistäen mutta iltapäivästä toivon jaksavani sisustuskorttien kimppuun…