t ä n ä ä n

Pikapikaa. Alan toipua keittiö-sotkun aiheuttamasta järkytyksestä. Varmasti se suunnitelma numero ykkönen on oikein hyvä. Minua ärsyttää feministinä, miksi vedin niin mahtavat pultit juuri KEITTIÖÖN liittyvässä asiassa… Mutta eipä taaskaan ole v*****ksen uhrien lukumäärä lisääntynyt allekirjoittaneella. Eli en voinut kuolla siihen ainakaan tällä kertaa. 

Tulikiven laatat tuli kannettua sisään tänään rahtilavalta pihasta, niin että pääsimme ihastelemaan kiviä. Ne ovat kuulkaa niin kauniita, niin kauniita… 

Takan muuraus alkaa huomenna! 

Ja saunan sisustuksen suhteen asiat etenevät oikein hyvin, kaksi tarjousta on pöydällä. Timpurit alkoivat koolata jo saunan kattoa panelointeja varten ja seinät on hiottu laatoittajaa varten, joten periaatteessa sauna voipi pian olla ensimmäinen valmis huone! Hassua, olen huomannut että yleensä se on viimeinen. 

Talossa käy kova pölinä, seiniä hiotaan ja paikoitellen täytellään kolosia. 

Maalämpöpumppu on ollut päällä perjantaista lähtien, sen lämmöntuottoa on vaiheittain nostettu. 

LVI- ja sähköpuolella kauhea määrä putkea taas löytänyt tiensä talon uumeniin. Se on muuten aivan järjetön määrä johtoa, putkea ja letkua, mitä isohko talo syö. 

Eiköhän tässä saada joku kuvapäivitys ilmoille vielä tällä viikolla. Nyt unta palloon, ja ryhdytään odottamaan sitä tulevaa lumipyryä.