Oma maisema

Aurinko käy laskemaan, olen kuvannut tämän tänä hyisenä pakkaspäivänä meidän olohuoneen ikkunasta. (Siksi heijastus.) Laskemaan lähtevän talviauringon valo siivilöityy kauniisti puiden lomasta. Tämä metsä jaksaa hämmästyttää, se on erilainen joka päivä. Vuodenaikojen vaihtuessa siinä korostuvat eri asiat. Enpä usko, että ikuna kyllästyn katsomaan ulos ikkunasta tässä talossa.

2 vastausta artikkeliin ”Oma maisema

  1. Niin, no, on sitä naapurin ikkunaakin tarjolla talon toisella puolella. Meitä vastapäätä nousee 7 huoneiston talo. Tosin kun tämä oli tiedossa suunnittelun lähtökohtana, niin meidän etufasadi on itse asiassa ”takapiha”, ja varsinainen talon paraatipuoli ja paraatimaisema ja paraati-ikkunat on suunnattu kohti kauneutta. Tien puolelle ei juurikaan ikkunapintaa ole, se kun vielä sattuu olemaan pohjoispuolikin.

  2. Ihana metsämaisema. Kyllä tuollaista on niin paljon mukavampi katsella kuin kenties naapurin ikkunaa.. 🙂

Kommentointi on suljettu.