Uutta viikkoa kohti!

Alkavaan viikkoon Betonian raksalla lähdetään tilanteessa, että tasoittajat siirtyvät yläkerrasta alakertaan. Yläkerta on siis tasoitettu. Katot on maalattu. Eilen katselin hieman kriittisesti korkean oh+k+rt -tilan kattoa, se näytti jotenkin laikukkaalta ja ikäänkuin ruiskumaalaus olisi epätasaisesti tehty. Petri oli sitä mieltä, että epätasaisuuden tuntu johtuu siitä, että pinta ei ole täysin kuiva. Into tarkastella jälkeä uusin silmin tuli siitä, kun ikkunoista otettiin muovit pois. Näki paremmin! 

Tasoitustöitä meillä tekee Tasoitus ja maalaus Viilos, heillä on oikein hyväntuulinen ja ammattitaitoinen porukka eikä mitään ongelmaa ole sinänsä ollut. Viiloksen porukka myös maalaa tuon korkean tilan seinät, samoin eteisen ja porraskäytävän, niissä on haasteellisempia korkeita tiloja. Maalaamme sitten itse muut huoneet. Seinistä tulee valkoiset kaikkialla, vain lastenhuoneissa lapset saavat valita yhden seinän haluamallaan värillä. Myöskin työhuoneesta maalaamme varmaankin yhden seinän harmaalla, jotta ”teema” säilyy. 

Laatoitustyöt ovat siis meneillään, odottelemme vielä osaa materiaaleista. Laatat eivät ole kaikki tulleet, parkettitoimitusta odotellaan. 

Huomenna raksalle tulee sähkösuunnittelumme tehneen yrityksen Fine Mainframen (finemainframe.fi) suunnittelija, he ovat nyt ohjelmoineet jonkinlaisen piirikortin tms. jota kai nyt aletaan asentaa ja testata paikoilleen. Meidän sähkösuunnitelmasta ja sen toteutuksesta postaan erikseen, sitä varten täytyy vaan hieman (eiku ihan kamalan paljon oikeesti) skarpata… tai pyytää vaikka isäntää kirjoittamaan. Meille tuleva järjestelmä on tuon Fine Mainframen oma tuote, ja he ovat olleet mukana suunnitteluprosessissa alusta lähtien. 

LVI- ja sähköasennusrintamalla taitaa olla aika hyvässä vaiheessa valmista! Ilmastointikone puuttuu. Tässä vaiheessa ihan hirrrveen paljon kiinnostaa koko koneen osto, kun se on kallis… Kääk. Mutta kaipa se on pakko asentaa vai mitä. Vähän huonoa voisi elo olla uudessa talossa ilman ilmastointikonetta. Semmoiseksi on suunniteltu Enervent Pelican eco ede-konetta, jos tuo nyt jotakuta kiinnostaa.