Mistä näitä viikkoja oikein tulee?

Taas on perjantai, aika se vaan juoksee! Meillä on suunnitteilla huomisen ohjelmaksi hilpeä perheretki Kuopion Ikeaan – tänne Jyväääskylään kun ei Ingvar ole liiketoimintaansa ulottanut. Kodinhoitohuoneen kalusteita, kylppärikalusteita mahdollisesti, kaikenlaista on ostoslistalla. Mattoa, verhoa, työpöytää, täytyy nyt vähän katsella paikan päälläkin niitä asioita joita listaamme on kertynyt. Ikeasta kun itselläni on semmoisia kokemuksia, että kuva voi valehdella enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvastojen ja nettisivujen kuvauksiin ei voi aivan luottaa, pitää päästä kopsuttelemaan ja heiluttelemaan. 

Onko teillä minkälaisia kokemuksia Ikean kylpyhuonekalusteista? Kertokaahan pian! Elävän elämän kokemukset olisivat nyt tärkeitä kuulla.

Luin jostain, että Ingvar Kamprad ajelisi edelleen ikäkululla Hiacella ja elelisi hyvin askeettisesti. Tiedä häntä. Ainakin Ikean viimeisimmän paperikuvaston kannessa oli kuva 50-luvulta peräisin olevasta Ikea-nojatuolista, joka on ollut Ingvarin kotona koko tämän ajan. Näytti niin siistiltä että tuskin I.K. on siinä kauhean paljon istunut, on tainnut olla huppu tuolin päällä koko ajan  =D

Raksakuulumisia: Tasoitemiehet ovat lähteneet, maalari-Mirkkakin sai työnsä päätökseen. Mirkka maalasi meidän ison korkean tilan, maalaamme itse muut. Ensimmäisen valmistuvan huoneen titteliä on nyt saunan sijaan lähtenyt tavoittelemaan askarteluhuone, jossa on seinät maalissa, hyllyt kohta seinässä ja laatat jo lattiassa. Jos laatta-Asko on saanut saumattua lattian tänään niin se on sitten siinä. 

Tässähän tietenkin on tavoiteltu sitä, että meillä on nyt varastointitilaa! Valmis huone, tyhjää lattiaa, hyllyjä seinällä. Tasoitustöiden aikaan raksan sotkuisuus on saavuttanut aivan uudet sfäärit. Tasoitepöly on pientä sen tavararuljanssin rinnalla, mitä on jouduttu tekemään kun kamaa on siirrelty yläkerrasta alakertaan ja alakerrasta yläkertaan. Petri on raahannut ihan hirmuisen määrän tavaraa. Sivujuonteena tässä on se, että työaikaan kaikki kulkevat ympäriinsä ja etsivät tavaroita. Missäs sejase onkaan? Onko kukaan nähnyt sitä ja sitä juttua? Asiat ovat eilen olleet jossakin ja tänään jossakin ja huomenna jossain kolmannessa paikassa, tähän asti kai on ollut aika hyvin organisoitua. 

Itse olen hervottomissa perjantaifiiliksissä ja vähän irti maasta nyt, kummasti nämä raksailufiilikset edelleen heittelevät aivan äärilaidasta toiseen. Yhtenä päivänä voi olla aivan valmis myymään koko p**kan, toisena päivänä on pulppuilevan onnellinen ja kaikki menee kuin elokuvissa.