Hengissä ollaan mutta väsyttää

Helmi-maaliskuun vaihteeseen joskus suunniteltu lopputarkastus meni uusiin aikatauluihin syystä että Enerventillä ei ollut varastossa tilaamaamme ilmanvaihtokonetta. Rupesivat sitä tehtaallansa tekemään ja asiat saivat taas yhden viivästyksen. Nyt on Pelikaani sisällä talossa. Suursiivousta tarvitaan ennen kuin sen voi käynnistää ja säätää.

Ilmanvaihtokone on kyllä aivan hervottoman kokoinen laite, jotenkin paljon suurempi kuin voisin ikinä kuvitella. Onhan se tosi tärkeäkin, talon keuhkot. 

Olemme kyllä nyt tosi väsyneitä jo. Muuttopäiviksi pistin juuri virkavapaa-anomuksen sisään, ei ensi vaan sitä seuraavalla viikolla to-pe. Joskos tämä aikataulu pitäisi. 

Fine Mainframen porukka on kulkenut talolla sähköohjelmointiensa kanssa, niistä on tulossa tarkempi kirjoitus kunhan saadaan aikaan…

Nyt on semmoinen tunne, että pitää vaan jotenkin jaksaa loppuun asti. Blogimaailmasta on kyllä ollut kovasti iloa, jotkut tietyt blogit joissa mennään suunnilleen samaan tahtiin, tsempataan toisiamme. Ja monet muut jotka ovat jo todistetusti selvinneet tästäkin vaiheesta. 

Väsyttää aivan törkeästi tämä raksailu. Aamuisin kipitän kuin gaselli kohti työpaikkaani, siellä on niin ihanaa olla kun on lupa unohtaa raksahommat koko päivän ajaksi. Toisin on Petrillä, joka nyt viimeistelee taloa. 

Meillä molemmilla on sitkeä kestoflunssa joka ei ota lähteäkseen, ei vaan ole ollut aikaa ja mahdollisuutta sitä potea pois. 

Joko mainitsin että meitä väsyttää.

 

4 vastausta artikkeliin ”Hengissä ollaan mutta väsyttää

  1. Teillä on sentään keittiötä aloitettu kasaamaan – meillä se on ollut nätissä paketissa jo vuoden !!! Apua!

  2. Tsempit loppumetreille. Samat on meilläkin fiilikset. Jos vain käyttöönottokatselmus menee läpi, niin muutto taitaa osua samaan ajankohtaan kuin teilläkin.

  3. Voi eii…Meillä menee myös jaksaminen aika vuoristorataa! Onhan tässä jo puolitoista vuotta jo takana…
    Kovasti tsemppiä loppuviilauksiin – kohta pääsette nauttimaan! Flunssakin varmaan kertoo väsymyksestä :/ Troppia(vitamiineja) ja ravinteikasta ruokaa niin lähtee pöpöt!! 🙂
    Ps.Hirveän innoissani odottelen kuvia.. 😉

Kommentointi on suljettu.