Sohvan uudet vaatteet

Vähän sisustusjuttuakin. Kirjoitin aikaisemmin, että päädyimme verhoiluttamaan uudelleen vanhan sohvamme. Interfacen Tatum tuli perheenjäseneksemme vuonna 2001, joten se ei ole ihan tuore tapaus enää. Silloin ostaessa tuntui suunnattoman kalliilta, mutta täytyy sanoa että investointi kannatti. Sohvan rakenteet ovat kestäneet hämmästyttävän hyvin kaiken tämän elämän. Nyt verhoillessa sitä paikattiin siten, että istuintyynyn alla olevat löystyneet satulavyöt korvattiin uusilla. Lisäksi kaikki osat verhoiltiin uudelleen.

Pohdintaahan se verhoilukankaan valinta aiheutti. Repäisimme ja päätimme kerrankin valita jotain räväkkää.  Eiku. Valitsimme lähes saman värin. Kangas on tekstuuriltaan hyvin erilaista, kovempaa ja hieman karheampaa. Siinä on vähemmän kuluvia osia kuin edellisessä kankaassa. Valintaa ohjasi ensin hinta, valitsimme että 40 Euroa metri on se hintaluokka jossa liikutaan. Siitä sitten valittiin sopivin. Tatumiimme menee kuitenkin lähes 20 metriä kangasta, joten metrihinnalla on väliä…

Verhoilutyö teetätettiin paikallisella Sovatek-säätiön verhoomolla. Hyvää työtä tekivät, ja ison työn. Hintaa tuli n. 1400 Euroa. Tällä mennään seuraavat 12 vuotta.

 

IMG_5694 IMG_5696