Blogin uusi koti

Kotibetonia-blogi on nyt myös siirtynyt talovertailu.fi -sivustolle. Blogipohja muuttui samalla wordpressille, ja pitää tässä ihan toistaa muita tuttuja blogisteja: Täytyy vähän harjoitella tätä uutta alustaa.

Ulkoasussa siis vielä puutteita, joita tässä koitan korjailla, ja muutella blogia mieleisekseni. Postauksissa näkyy olevan siirron jäljiltä kummallisia teknisiä puutteita, mutta hei, ensimmäistä kertaa ikinä minulla on nyt ihan oma atk & blogi-tukihenkilö jolta voin kysyä!!! Vähänpä jännää!

Olen tupsahtanut blogimaailmaan oikeastaan jostain ihan muualta, eikä tuo sosiaalisen median tuntemus ollut itselläni aloitellessa mitenkään korkealla. Matkalla on tullut opittua yhtä jos toistakin. Voisipa jopa sanoa, että on syttynyt aito into. No mutta, eipäs innostuta liikaa, minut saa yhä takajaloilleni vilauttamalla vaikkapa koodinpätkää tai jotain muuta liian vaikeaa. Mutta tämä on kyllä tehty niin helpoksi, että jopa kaltaiseni teknisesti rajoittunut voi oppia bloggaamisen salat.

Tähän loppuun vielä pieni kuvatunnelma tältä päivältä, odottelemme sohvaa verhoomosta kuin kuuta nousevaa ja sillä aikaa olohuoneemme on, hmm, askeettinen.

IMG_4142

Yksi vastaus artikkeliin ”Blogin uusi koti

  1. Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Blogin uusi koti | Koti betonia rakennusblogi – talovertailu.fi page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://ittsy.com/it/3x

Kommentointi on suljettu.