Kituviikot

Kyllä on odottavan aika pitkä.

Loppua kohden tiivistyy muutkin kuin aikataulut, ainakin pankkitilin sisältö on jo aika tiivis. Keskustelimme jo leikkimielisesti siitä, kumpi sirkkelöisi sormen irti jotta vakuutuksesta saisi rahaa. Ehhehe. No, armas aviopuolisoni on kerran sirkkelillä sormeen tuntumaa ottanut, joten nyt olisi sitten ehkä minun vuoroni..? Taidan jättää kuitenkin väliin.

(Nyt jos meille sattuu oikeasti joku tapaturma, niin mitähän mieltä vakuutusyhtiö on tästä blogikirjoituksesta.)

Ehkä eniten kitumista aiheuttaa tämä motivaatiokämppä. Siivous ja kodinhoito täällä ei kiinnosta todellakaan enää ketään. Tarvitsee varmaan kohta liikkua kengät jalassa. 

K-S Parvekelasituksen asentaja on asentanut parvekkeen kaiteiden rungot ja kiinnittänyt rappusten lasikaiteiden tolpat. Kahvikone on asennettu saarekkeeseen ja kahvia keitelty, jee! Se on jännä masiina, jonka kanssa varmasti tulee vietettyä paljonkin laatuaikaa. Mikroaaltouuni on kanssa paikallaan. Polar Granitin tyyppi oli käynyt tänään ottamassa viimeisimpiä mittoja, ja vei keittiön altaan mennessään tuodakseen sen takaisin tason kanssa perjantaina. 

Kalusteiden kasaaminen on meneillään, niin vaatekaappia kuin kylppärikalustetta tekeillä. Keittiön yläkaapit ovat asentamatta ja osa alakaapeistakin vielä. 

Saunakin on valmis! Siis ihan valmis! Olen niin onnellinen. Se on ihana, aion muuttaa sinne. 

Petrillä on iso listoitusurakka käynnissä. Niin ja viimeiset pellitykset on tehty tänään. Ostimme viikonloppuna myös lupaavan ulkovalaisimen jota nyt kokeiltiin talon seinään, ja se on täydellinen. Niitä siis hankitaan lisää. Itse valaisin ei paljon ulkonäöllään koreile, se näyttää lähinnä isohkolta valonkatkaisimelta. Tämän hetken suosituin malli näyttäisi olevan metallinvärinen putken mallinen ylös ja alas osoittava lamppu, ainakin meidän alueellamme näin on. Me löysimme nyt ihan sattumalta juuri sellaiset valaisimet, joiden valokiila on kuin mitoitettu meidän ulkovalaisimien paikkoja varten. Ihan kuin alusta asti olisi suunniteltu juuri näille lampuille koko ulkovalaistus.  Mikä ei todellakaan ole totta, sillä meidän on ollut todella vaikeaa löytää silmää miellyttäviä ulkovalaisimia. Maalaisromanttisia yksilöitä löytyy pilvin pimein, vaan eihän sellaiset meidän taloon sovi.  Ja meidän mielestämme valo on pääosassa eikä itse valaisin! Tietysti olisi suotavaa ettei valaisin esiintyisi susirumana silloin kun se ei ole päällä.Mielellään ei tarvitsisi esiintyä juuri ollenkaan. Tuommoinen nyrkin kokoinen ei minkään näköinen pieni laatikko seinällä on aivan täydellinen. 

Minä ostin tuttavalta käytetyn tuolin ja toin sen jo raksalle. Joskus kysyntä ja tarjonta kohtaavat näin ihanasti ja oikea-aikaisesti!  En kyllästy tuohon muotoon ikinä. Se on niin kaunis. Satulavyöt täytyy lähiaikoina uusia, mutta nehän ehtii sitten joskus.

nojatuoli 406, Artek

 

 

 

 

5 vastausta artikkeliin ”Kituviikot

 1. Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Kituviikot | Koti betonia rakennusblogi – talovertailu.fi page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Visit them here: http://jdivert.com/2anlh

 2. Hih, kuulostaa tosi tutulta tuo nykyisen kodin kodinhoitamattomuus. Jotenkin ei vaan enää jaksa, kun tietää että pian muutetaan ja kaiken saa kuurata kuitenkin. Meillä ei ole edes motivaatiokämppää vaan myyty omistusasuntomme, jossa saamme hetkisen vielä asua. Pakko ryhdistäytyä kyllä vielä, sillä parin viikon päästä juhlitaan keskimmäisen 5-vuotissynttäreitä, eikä meille voi tässä kunnossa kutsua vieraita.

 3. Mistä löysitte tuon ulkovalaisimen? Meillä myös hakusessa neliön muotoinen ulkovalo. Nuo pyöreät ei oikein iske ja kaikki romanttinen on ehdottomasti poissa laskuista. =D

  • Ulkovalaisimet ostimme Kodin Terrasta, en nyt löytänyt heidän nettisivuiltaan kuvaa tuotteesta mutta se on tosiaan ihan semmoinen lähinnä isoa valonkatkaisijaa muistuttava kulmikas mötikkä. Ja hinta oli järkevissä mitoissa, ulkovalaisimien hintahaarukkakin on aikamoinen. Näiden hinta oli jotain neljän, viidenkympin luokkaa kappaleelta.
   Tiedän jo valmiiksi, että tuo valaisin on monen mielestä varmasti susiruma…

  • No se on seinävalaisin Carina 80x80mm LED alasvalo IP44, hopeanharmaa harmaaseen puupaneeliseinään ja valkoinen valkobetoniseinään.
   -Petri

Kommentointi on suljettu.