Kohta alkaa ehkä jänskättää

Nimittäin asiahan on niin, että meidän tontille tuodaan tällä viikolla seiniä!! 

Yritämme olla tosi cool. Kiirettä on pidellyt, emmekä ole ehtineet päätoimisesti pureskella kynsiämme ja odottaa jännittyneinä. Tiedättehän, asiat tapahtuvat aina kasoittain, ja sitten on taas rauhallisempia aikoja. Niin ainakin minun elämässäni on tupannut aina olemaan. Tässä on rakennuspaikan valmistelun lisäksi muutto motivaatiokämppään (kyllä, tämä on ehta raksablogitermi, kuka tietää kenen lanseeraama!) meneillään. Varsinainen h-hetki sen suhteen koittaa juhannuksen jälkeen. Vähittäinen siirtyminen on jo aloitettu, motivaatiokämppä meillä on ollut kuun puolivälistä saakka. Se on läyhä. Esittelen joskus. 

Nosturimies on käynyt tontilla monta kertaa tuumailemassa ja mittailemassa. Tasoitimme, tai siis Kaivuri-Heikki kävi tasoittamassa, nosturia varten alueen ohjeiden mukaan. Elementit ovat tosi painavia! Nosturi olisi saatava mahdollisimman lähelle. Tietenkin juuri ne painavimmat elementit ovat  kauimmaisia niin, että nosturin paikka on juuri siellä toisella puolella taloa.

Shoppailtu on, ja puutarhaan asennettavaksi on kotiutunut tällainen syvänmeren hirviö: 

Herkules-sadevesisäiliö

Hänen muotonsa onneksi hautautuvat maan alle. Sieltä sitten sadevesiä käytellään puutarhan kasteluun ja mihin nyt keksitäänkin, auton pesuun vaikka.