Kuormalava-inspiraatiota

Kuormalava ei ole rakentajalle katoava luonnonvara. Ennemminkin ahtailla tonteilla niistä on riesaa. 

Meillä kuormalavoista on rakenneltu matalia rakennustelineitä, tehty kehikoita jätepuulle ja polttopuille, pari olen puunannut odottamaan inspistä parvekkeen pöytä-asiassa… Onpa niitä viety mökille ja pilkottu polttopuiksikin. Saimme ylimääräisiä lavoja myös markkinoitua facebookin paikallisen annetaan-palstan kautta, ilmoitus sinne poiki heti monia yhteydenottoja. Itse ei tässä lava-asiassa ole jaksanut olla kauhean aloitteellinen ja ryhtyä värkkäämään niistä jotain, varmaankin sellaiseen olisi enemmän energiaa jossain toisessa elämänvaiheessa. 

Mitähän ne kuormalavojen hakijat niistä sitten ovat tehneet, ehkä tämmöisiä?
(Kuvat facebookin creative ideas -sivustolta, joukossa on yksi kaapelikelakin uusiokäytettynä sekä lavojen lisäksi puulaatikoista tehtyjä juttuja.)